Chinologie cu capcane.

[facebook_ilike]

Tasha are microcip!

Desi imi faceam griji legate de primirea actelor pentru Tasha, am uitat sa va anunt ca au venit, in regula, cu certificatul de origine, carnetul de performanta si microcip-ul.

Asadar totul e OK si le multumesc inca o data lui Ioan si Katy Maghiari din Medias pentru Tasha

Azi am trimis si cererea de inscriere in Retriever Club Romania. Cei interesati pot accesa pagina clubului.

De citeva zile studiez atent piata europeana a labradorilor pentru ca ma gandesc sa fac un import. Asta pentru ca se spune ca cine are un labrador isi mai ia unul. Sunt canise foarte puternice in majoritatea tarilor dar mie mi s-a pus pata pe canisa Farbourne din Olanda. Puteti vedea aici ce caini minunati au. Asa ca le-am scris aseara un mail in care intreb daca sunt dispusi sa exporte un exemplar in viitorul apropiat in Romania.

Internetul are foarte multe capcane pentru cei care cauta un exemplar frumos. Am dat peste niste samsari care pe site-urile: catei-de-vanzare.ro sau .com iti ofera orice caine. Nu mi se pare firesc si sper ca cei care isi doresc un catel sa nu apeleze la ei. Sunt foarte curios care e pozitia Asociatiilor Chinologice fata de acesti samsari…

In Romania gasiti labradori frumosi in canisele oficiale inscrise in clubul de retrieveri de care am pomenit mai sus. Mergeti sa vedeti cuibul, parintii, culegeti informatii despre istoricul medical s.a.m.d. Personal doresc sa fac acel import despre care am vorbit pentru ca Tasha are deja gene serioase din canisele puternice din Romania si daca vreau sa ma comport ca un pasionat adevarat aduc “singe nou” in ramura.

Share

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.