Bogdan Roşca

Radio Industry & Music

Kuba Kapsa

 

Până prelucrez interviul cu Kuba Kapsa iată câteva poze de la interviul pe care mi l-a acordat astăzi, 3 iunie la Casa TIFF pentru emisiunea Jazz la Radio Cluj. În această seară de la ora 22.00 Contemporary Noise Sextet cântă live într-un eveniment pus la cale de organizatorii Festivalului Internațional de Film Transilvania.

O prima impresie: Un tip relaxat care cântă, așa cum spune chiar el, o muzică onestă pentru ei și pentru public, un mix între muzica cu care au crescut și preocupările lor actuale.

 

Interview with Kuba Kapsa Contemporary Noise Sextet

Update: Concertul a fost fenomenal. S-a simțit puternic influența rock-ului în muzica lor. Un baterist extraordinar dublat de un bass constant și puternic. Echipa ar merge extraordinar si numai in formula de trio-pian, tobe, bass. Partea frumoasă este că adițiile chitaristului, un instrumentist foarte bun, aduc multă vigoare și asprime. Un stil interpretativ impetuos care aruncă efectiv în fața publicului mesajul muzical al sextetului. Cât privește trompeta și saxofonul pe parcursul concertului cei doi muzicieni au intervenit printr-o abordare caldă și fină pentru a domoli cumva pasajele de chitară și ritmul tobelor. Pe final cei doi suflători s-au razvrătit parcă în câteva momente de solo ceva mai puternice.

Contemporary Noise Sextet la Cluj
Share

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.