Bogdan Roşca

Vibe and Jazz

Alergam si la Zalau?

Am primit prima informatie de presa ca bloger. Prima. Din Zalau.Nu pun la socoteala cele doua invitatii la evenimentele blogerilor locali.

Niste tipi faini imi scriu pe mail-ul bogdan@bogdanrosca.ro ca in 7 mai organizeaza un cross la Zalau. Zic ei ca nu-i rau blogu’ (desi eu sunt sigur ca sunt inca departe de statutul de bloger adevarat 🙂 ) si, daca vreau,  sa scriu despre evenimentul lor.

Acum, daca stau sa ma gindesc, prin Zalau se intimpla tot felul de lucruri interesante in ultima vreme. Au inceput parca undeva inainte de Craciun cind colegul meu Adi Lungu transmitea de zor despre tot felul de tirguri, de manifestari traditionale si alte momente neasteptat de atractive. Saptamina aceasta au ceva tirguri de Pasti, asa ca eu zic ca merita sa-i sprijinim pe cei care mai au initiative sociale in Zalau. Deocamdata citeva informatii pentru cei interesati pentru ca perioada de inscriere este deschisa:

Sâmbătă, 7 mai 2011, în Piaţa 1 Decembrie 1918 din Zalău, va avea loc prima ediţie a Zilei Sportului TenarisSilcotub.

TenarisSilcotub organizează, în premieră, un eveniment dedicat sănătăţii prin mişcare, o zi întreagă de sport la care este invitată întreaga comunitate. Copii, părinţi şi bunici se vor bucura împreună de beneficiile sportului, având oportunitatea de a face mişcare în aer liber.

La Ziua Sportului, cei care sunt în formă pot alerga la cele două crosuri, iar ceilalţi pot parcurge distanţa la pas, pot asista la demonstraţii sau pot participa la alte jocuri sportive şi cel mai important, îi vor încuraja pe alergători. La finalul zilei, toţi participanţii vor fi câştigători, descoperind importanţa adoptării unui stil de viaţă activ, sănătos.Pentru Ziua Sportului şi-au confirmat deja prezenţa Gabriela Szabo, campioană mondială la atletism, şi Diana Oprea, campioană mondială la fitness.Câştigătorii la crosuri vor primi premii atractive, iar cei norocoşi vor avea parte de premii supriză în cadrul tombolei.

Crosul de 10 km

Startul pentru crosul de 10 km se dă la ora 10.00. Înscrierea se va face online începând cu 23 martie până pe 4 mai 2011. De asemenea, participanţii se vor putea înscrie cu o zi înainte de eveniment, la standul amenajat în Piaţa 1 Decembrie 1918 între orele 9.00 şi 19.00.

Crosul de 3 km

Crosul de 3 km începe la ora 12.00, iar înscrierea concurenţilor se face în ziua evenimentului, 7 mai 2011, în zona special amenajată din Piaţa 1 Decembrie 1918, între orele 08:00 şi 11:30.

PS: Imi spal astfel pacatele fata de alergatorii  care au participat  la Crosul de duminica de aici de la Cluj dar de care nu am apucat sa ma ocup pe blog ci numai pe radio, fiind prins cu prima etapa de raliuri.

[facebook_ilike]

Share

1 comment found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.