Bogdan Rosca

radio jurnalist

Alergam si la Zalau?

Am primit prima informatie de presa ca bloger. Prima. Din Zalau.Nu pun la socoteala cele doua invitatii la evenimentele blogerilor locali.

Niste tipi faini imi scriu pe mail-ul bogdan@bogdanrosca.ro ca in 7 mai organizeaza un cross la Zalau. Zic ei ca nu-i rau blogu’ (desi eu sunt sigur ca sunt inca departe de statutul de bloger adevarat ­čÖé ) si, daca vreau, ┬ása scriu despre evenimentul lor.

Acum, daca stau sa ma gindesc, prin Zalau se intimpla tot felul de lucruri interesante in ultima vreme. Au inceput parca undeva inainte de Craciun cind colegul meu Adi Lungu transmitea de zor despre tot felul de tirguri, de manifestari traditionale si alte momente neasteptat de atractive. Saptamina aceasta au ceva tirguri de Pasti, asa ca eu zic ca merita sa-i sprijinim pe cei care mai au initiative sociale in Zalau. Deocamdata citeva informatii pentru cei interesati pentru ca perioada de inscriere este deschisa:

Sâmbătă, 7 mai 2011, în Piaţa 1 Decembrie 1918 din Zalău, va avea loc prima ediţie a Zilei Sportului TenarisSilcotub.

TenarisSilcotub organizeaz─â, ├«n premier─â, un eveniment dedicat s─ân─ât─â┼úii prin mi┼čcare, o zi ├«ntreag─â de sport la care este invitat─â ├«ntreaga comunitate. Copii, p─ârin┼úi ┼či bunici se vor bucura ├«mpreun─â de beneficiile sportului, av├ónd oportunitatea de a face mi┼čcare ├«n aer liber.

La Ziua Sportului, cei care sunt ├«n form─â pot alerga la cele dou─â crosuri, iar ceilal┼úi pot parcurge distan┼úa la pas, pot asista la demonstra┼úii sau pot participa la alte jocuri sportive ┼či cel mai important, ├«i vor ├«ncuraja pe alerg─âtori. La finalul zilei, to┼úi participan┼úii vor fi c├ó┼čtig─âtori, descoperind importan┼úa adopt─ârii unui stil de via┼ú─â activ, s─ân─âtos.Pentru Ziua Sportului ┼či-au confirmat deja prezen┼úa Gabriela Szabo, campioan─â mondial─â la atletism, ┼či Diana Oprea, campioan─â mondial─â la fitness.C├ó┼čtig─âtorii la crosuri vor primi premii atractive, iar cei noroco┼či vor avea parte de premii supriz─â ├«n cadrul tombolei.

Crosul de 10 km

Startul pentru crosul de 10 km se d─â la ora 10.00. ├Änscrierea se va face online ├«ncep├ónd cu 23 martie p├ón─â pe 4 mai 2011. De asemenea, participan┼úii se vor putea ├«nscrie cu o zi ├«nainte de eveniment, la standul amenajat ├«n Pia┼úa 1 Decembrie 1918 ├«ntre orele 9.00 ┼či 19.00.

Crosul de 3 km

Crosul de 3 km ├«ncepe la ora 12.00, iar ├«nscrierea concuren┼úilor se face ├«n ziua evenimentului, 7 mai 2011, ├«n zona special amenajat─â din Pia┼úa 1 Decembrie 1918, ├«ntre orele 08:00 ┼či 11:30.

PS: Imi spal astfel pacatele fata de alergatorii  care au participat  la Crosul de duminica de aici de la Cluj dar de care nu am apucat sa ma ocup pe blog ci numai pe radio, fiind prins cu prima etapa de raliuri.

[facebook_ilike]

Share

1 comment found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.