Bogdan Rosca

radio jurnalist

Allan Pease vine la Cluj!

Cineva spunea că înălțimea scaunului pe care îl ocupi trebuie să fie atât de mare cât grosimea cărților pe care le-ai citit, la un loc.

Fraza aceasta e foarte potrivită atunci când stăm și ne uităm în jurul nostru. Cine sunt personajele care ne bântuie zi de zi pe canalele de televiziune? Sunt în mare parte vedete de carton. Care, fie sunt ajutate de fizic, fie de bani.

Ne bazăm societatea pe acest non-valori promovate la rangul de valori,  care nu fac decât să le spună copiiilor că cea mai bună soluție pentru a reuși în viață e fie o vizită la medicul estetician, fie vreo afacere deșteaptă cu Statul. Nu  buna educație, studiul individual și dezvoltarea personală.

Cum rămâne însă cu cei care mai cred în reușita personală prin sudoarea proprie? Cei care mai cred în afaceri și relații oneste?Cei care stau ore în șir în sălile de lectură și învață pe brânci?

O parte s-au împlinit  prin alte țări unde sistemul nu le-a pus contre. O parte se încăpățânează să-și deschidă o  afacere sau să meargă la serviciu zi de zi. Ei bine, pentru ei succesul e doar o chestiune de timp. Ei știu că succesul se bazează pe 1 la sută inspirație și 99 la sută transpirație. Pentru ei scriu acest post, fiindcă și eu mă număr printre cei care nu au făcut sute de mii de euro muncind onest. Cam greu când lucrezi doar  cu cuvinte și vorbe. 🙂

La începutul anului am devenit preocupat de dezvoltarea personală. Am pus vocea pe audio-book-ul lui Mircea Chira, un om cu o atitudine impresionantă, un speaker foarte convingător. Lovit în afaceri de mai multe ori s-a reinventat de fiecare dată cu zâmbetul pe buze.

Apoi, am găsit în bibliotecă cartea Abilități și Aptitudini Perfecte a lui Andrew Floyer Acland. Am început să fiu interesat de ce poți face  să te antrenezi mental, să poți rezista în fața stresului și a relațiilor profesionale dificile. Dintr-astea am destule… 🙂 Mi-a căzut în mână și cartea semnată de Dr. Menis Yousry-Discover Your Hidden Memory & Find the Real You, pe care o citesc acum.

Acum doi ani am participat la un eveniment la Cluj în care oameni onești, care au reușit în proiectele lor muncind pe brânci au vorbit publicului. Anul trecut nu m-am dus pentru că lista de speakeri n-a fost tocmai potrivită cu scopul evenimentului.

Dar iată că în 27 martie vom avea un alt eveniment care merită toată atenția. Este vorba de celebrul Allan Pease, care va susține la Cluj un seminar. Allan Pease este  un speaker specializat în comunicare, un om format în domeniul vânzărilor, care ne propune să devenim A People Magnet. Un magnet pentru oameni! Ce bine sună! Sigur voi fi prezent peste două zile la această conferință. Iată scurta descriere a evenimentului, care pe mine m-a făcut curios. Foarte curios, chiar:

Ai fost vreodată în situația în care nu ai reușit să comunici cu cei din jur așa cum ți-ai dorit? Situații în care nu înțelegeai de ce mesajul tău nu este recepționat de ceilalți? Ți-ai dorit vreodată să cunoști tehnicile de comunicare necesare cu care să-l controlezi pe cel din fața ta? Dorești să ai relații personale și profesionale mai bune? Să fii apreciat și admirat de cei din jur? Dorești să crești în carieră?  

O întâlnire cu Allan este exact ceea ce ai nevoie. Mr. Body Language, cum este poreclit Allan, te va învăța cum să îi faci pe cei din jurul tău să te urmeze și să facă ceea ce îți dorești tu. Vei învăța cum să devii un „magnet” de oameni.

Chiar dacă mai este o zi până atunci, mai e timp să vă înscrieți aici

Pagina oficială a evenimentului o puteți accesa urmând acest link

 

Share

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.