Bogdan Rosca

radio jurnalist

Avem echipa

Sapatmina care tocmai se incheie ne-a adus din punct de vedere jurnalistic citeva provocari serioase. Toate evenimentele Clujului s-au intimplat, parca, la Catedrala Mitropolitana din Piata Avram Iancu. Am reusit si noi sa ne onoram la Radio Cluj de pozitia pe care o ocupam pe piata media locala si regionala concentrind o buna parte a resurselor noastre spre ceea ce se intimpla in centru. Reactiile pe care le-am primit ma si ne incinta. As spune ca am incercat doar sa fim aproape de clujenii care au trecut intr-un numar impresionant de mare sa-si ia la revedere de la o personalitate uriasa a ortodoxiei romane si nu numai IPS Bartolomeu.

Le multumesc acum si aici colegilor mei pentru implicare:

Dragi colegi,

Astazi am fost foarte prins cu trebi importante si nu am apucat (nu am uitat!) sa va multumesc pentru felul in care am reusit impreuna sa gestionam cele trei zile speciale din saptamina aceasta. Ma refer la felul in care ne-am adaptat si am acoperit editorial funeraliile IPS Bartoloeu Anania.

In primul rind ii multumesc lui Ovidiu pentru devotamentul de care a dat dovada si pentru orele petrecute in frig pentru acest subiect . Ovi, intelegerea noastra ramine in picioare J. Le multumesc si colegilor de la actualitati (stiristi mai vechi sau mai noi, prezentatori AS, BD sau editori)  care au stiut sa se adapteze si sa gestioneze punctual toate informatiile care au venit  pe acest subiect in stiri,in AS si BD. Ca mai avem inca printre noi personaje care-si dau cu parerea  pe un subiect de asemenea importanta, si-si vad in continuare de propriile lor interese fara sa puna mina pe un reportofon sa ajute echipa, si asta e drept. Dar, chiar si fara ei am demonstrat ca atunci cind situatia o cere putem fi o ECHIPA. Bine ma Andi!(ai si tu meritul tau, da’ tu “nu-ti faci decat datoria” 🙂 )

O repet si aici: Andreea Leonid  a fost magistrala in transmisia de ieri de la Catedrala cind a stiut sa gestioneze informatia audio si sa o imbine cu niste interventii pe subiect absolut geniale. Felicitari !

Multumiri si pentru Vasile Tomoiaga si Oana Cristea care au adus in atentie si celelalte laturi ale personalitatii IPS Bartolomeu in emsiunile de seara.. Liliana multumesc pentru “stand-by”-ul de joi si Cristi pentru atmosfera sobra din EM.

Echipa noastra a fost intregita de colegii de la tehnic  care au facut o treaba excelenta asigurindu-ne sunetul de la Catedrala ( o chestie complicata cu ISDN-uri si alte cabluri J) sau mixind sunetul cu vorbele in studio (Jutko).

Concluzia mea este ca daca vrem intr-adevar putem fi o echipa. Multumesc tuturor pentru ca imi doream de multa vreme sa resimt gustul lucrului bine facut impreuna.

B.R.

P.S. Daca am scapat pe cineva sa ma ierte,   aportul fiecaruia a fost observat si contabilizat. De vina ar putea fi doar graba 🙂

Share

1 comment found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.