Bogdan Rosca

radio jurnalist

Ba, iar o nins!

De dimineata am observat pe geam ca iarna nu-i ca vara. Dupa citeva zile in care aproape asteptam sa inmugureasca pomii (la Bucuresti chiar mirosea a primavara la inceputul saptaminii) ne-am trezit cu un strat consistent de zapada in oras. No bun!, imi zic, tre’ sa ma grabesc ca imi ia citeva minute in plus sa deszapezesc masina. Zi si facut! Ies ceva mai repede dau jos zapada de pe masina mea, curat putin si masina nevestii (bun baiat 🙂 ) si  pornesc. Toate strazile din cartierul meu (Andrei Muresanu-Cluj) bolcate! Masini oprite bara la bara, ca si cind ar fi fost parcate! Iesirea in Calea Turzii imposibila! Am facut o manevra care sa ma scoata in Piata Cipariu de unde am urcat pe Calea Turzii, ocolind. Pe sensul pe urcare se mergea binisor, insa iesirea din cartier pina in Cipariu (drum de 45 de secunde in mod normal plus 3 minute la stopul de la Catedrala Greco-Catolica neconstruita) l-am facut intre 8.25 si 9.47!!. Oamenii erau furiosi, si pe buna dreptate. In sus pe Calea Turzii am filmat coloana de masini care incerca sa coboare in oras si care se intindea spre iesire din oras.

Click AICI trafic Cluj in 20 ian 2011

Ba astia de la deszapeziri iar o adormit! Probabil o trecut la revizia de vara, daca s-a incalzit vremea.

Ajung furios la serviciu pe la 9 si 20 si gasesc o stire cum ca firma Bratner si Prigo(Ros)al au fost amendate. Primaria s-a spalat pe miini ca doar are contracte pe 8 ani de zile!!! cu astia. De ce pe opt si nu pe unu? Pen’ ca noa si domnu’ din partid tre’ sa cistige ceva. Opt ani la rind va puteti astepta ca situatia sa fie asemenatoare cu ceea ce ati vazut azi si primaria sa dea doar cite o amenda!. Stirile curg-accident in zona Sora (plin centru!!!) intre o Ambulanta si o masina=circulatie blocata, s.a.m.d.

Ideea e ca responsabilitatea este a Primariei. Daca cei cu care ai incheiat contractul nu isi fac treaba, raspunzi pentru ca ai angajat banii oamenilor (atentie ca nu-s ai partidului!!!!) intr-o relatie deficitara. Dai un director afara, schimbi un responsabil, etc.

Asta nu se va intimpla prea curind in administratia mioritica, ase ca imi vars frustrarea aici si ma gindesc cum sa-i prind pe smecherii astia la o emisiune in care sa le zic niste vorbe din popor “@#$%&)+ @  1@$#$@@@”.

Share

2 comments found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.