Bogdan Rosca

radio jurnalist

Campanie electorala in Maramures…cu poze

Nu mai e un secret pentru nimeni ca atunci cind am timp fug la Baia Mare.

Azi, in scurta mea vizita pe plaiuri maramuresene, am fost dimineata la Maramures OffRoad Fest (revin maine cu poze), la prinz am ars niste beri si carnuri la prietenul Pety -La Multi Ani mestere! si seara am fost la Cars 2 cu copiii. Zi plina, ce mai!

Am facut si niste poze faine, dar cel mai tare m-a impresionat campania electorala care are loc in Baia Mare pentru alegerea unui nou deputat. Azi i-am vazut pe Crin Antonescu si Victor Ponta in oras,personalitatile politice s-au perindat toata saptamina prin Baia Mare.(Uau! Exista si orasul asta in Campanii Electorale)

Va amintiti  scandalul cu zidul construit de primar in jurul unor blocuri locuite de tigani? Ei bine iata aici pozele de la fata locului si …campania electorala aferenta. Si eu cu cine votez? Cu doamna de pe bloc! Soteles fetelor?

Deci sper ca ati remarcat ipocrizia doamnei candidat! Sa-ti pui banneru’ cu moaca pe blocurile astea puscate e mai mult decit halucinant!  Hai la vot!

Si ca sa vedeti ca nu am nici o treaba cu culoarea politica a candidatilor ia sa va arat si o poza pe care am facut-o saptamina trecuta la Arad la Raliul Aradului:

Textul de pe tricou: Sunt propriul meu  stapan. Yeah right! We all are!

 

[facebook_ilike]

Share

1 comment found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.