Bogdan Rosca

radio jurnalist

Campioni la fotbal…si raliuri

Da stiu ca iar am lipsit dar pina la urma si blogging-ul tine de timp.

De cand am lipsit aflu ca baitii din on-line-ul clujean au cistigat un campionat de fotbal. M-a tinut la curent Daniel Rus pe care nu l-am vazut in echipament sportiv asa ca trag concluzia ca e un fel de patron si om de P.R. pentru echipa. Felicitarile mele si la mai mare. Ma gandesc ca stadionul Cluj Arena se va finaliza la un moment dat si ca poate baietii astia vor evolua acolo intr-o finala de Champions League cu Barca. Prea optimist? La ce fotbal vedem la televizor eu zic sa-i creditam si pe on-linerii clujeni cu o sansa.

Tot din punct de vedere sportiv am stat cu ochii pe etapa de WRC din Mexic. O evolutie geniala pentru Ogier incheiata insa cu un abandon rasunator din postura de lider. The Big Sebastien, adica Loeb, cistiga in extremis cursa dupa ce recunoaste sportiv ca micutul Sebastien e un adversar serios.

Raminind la raliuri anunt si eu continuarea colaborarii pe probleme de comunicare si nu numai cu echipajul 99. Ramin in echipa lor si anul acesta vom veni cu niste chestii noi pe comunicare si interactivitate.  Sezonul 2011 la raliuri in Romania incepe in 8-9 aprilie la Brasov. Abia astept.

Share

3 comments found

  1. am fost 10 persoane in echipa, dar am alea primul 8 castigator si am ales bine 😉
    stii cum e, trebuie sa fie cineva care sa se ocupe si de celelalte aspecte intr-o echipa: sponsori, echipament, transmisiuni live de la eveniment pentru tori suporterii 😀

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.