Bogdan Rosca

radio jurnalist

Client oriented

Well, știți senzația aceea când lucrezi ceva și nu ai unealta potrivită? Ceva de genul desfaci șurubul cu patentul că nu găsești cheia de 13?

Ei cam așa mă simțeam și eu cu blogul acesta…Nu se încărca, nu funcționa, nu se deschidea…Ce să scriu? Mă enerva din start că nu puteam accesa blogul…Până azi!

Am întrebat pe facebook dacă mă poate ajuta cineva cu treaba asta și așa am ajuns la Hosterion.com . Am citit ce fac ei, azi am dat câteva e-mail-uri și bang! Gata!

Cred sincer că orice business ai vrea să faci cea mai importantă parte este cea legată de relația pe care o stabilești cu clientul. De felul în care reușești să comunici cu el, să îi identifici nevoia și să o rezolvi. Nimic nou…scrie în manualul de marketing asta… Dar ,am întâlnit atâtea exemple negative încât spun, nu de puține ori, că poți să deschizi orice afacere dorești, fără să îți pese de concurență, atâta timp cât ești mai bun ca ei la relația cu clienții. De câte ori nu v-ați întâlnit cu servicii marcate de indiferență, nepăsare, dezinteres? Am zeci de exemple: de la șoferi de taxi, la firme de vânzări auto, servicii poștale, restaurante etc.

Mulțumesc Hosterion, Mihaela Blaga și echipei de suport pentru profesionalism, rapiditate și orientarea voastră spre client. Multumesc si tizului meu Bogdan Rosca pentru suportul telefonic și curățarea plug-in-urilor inutile 🙂

M-aș bucura să văd mai multe afaceri client oriented în jur și oameni faini dispuși să ajute.

Share

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.