Bogdan Rosca

radio jurnalist

Cu cateii la lac

Azi am fost cu cateii la lac. Am programat iesirea inca de marti, l-am montat pe Luca, asa ca de dimineata, dupa micul dejun, am taiat-o inspre Tarnita sa le facem o bucurie celor doi pui de labradori. Prima iesire la Lac!

Problema cu lacul asta e ca nu prea mai ai acces la el. Dupa ce la inceputul anilor 90 a fost un El Dorado al potentatilor locali, in ciuda reglementarilor legale, aproape toate malurile sunt inaccesibile publicului, diversi directori de deconcentrate care mai sunt sau nu in functii si-au tras cite o cabanuta de 12 camere si gardurile aferente. Asta e situatia si nu pot decit sa o constat pentru ca nimeni nu va face niciodata nimic pentru a proteja mai bine astfel de lacuri de patima imobiliara.

Am dat peste un loc accesibil chiar la intrare in Somesul Cald, asa ca Tasha si Nero au fost in elementul lor. La inceput timizi, s-au dezlantuit dupa citeva minute cind s-au prins cum sta treaba. Eu si Luca ne-am (ne-au) udat binisor, dar a fost o dimineata superba pentru noi. Am pus mai multe fotografii pe pagina de facebook inclusiv miniseria de poze cu fotomodelul meu favorit! (Luca)

Un weekend fain!

[facebook_ilike]

Share

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.