Day 2

Ziua a doua.

Incep să mă resimt după turele de alergare de ieri şi de astăzi. Mă dor picioarele şi şoldurile 🙁

Prima concluzie: E muuult mai bine să alergi dimineaţa când încă maşinile nu au ieşit pufăind din garaje. E răcoare şi străzile sunt aproape pustii.

A doua concluzie: trotuarele din Cluj nu sunt bune pentru alergat. În cartierul meu, deşi majoritatea drumurilor şi a trotuarelor au fost refăcute,  partea dedicată pietonilor are mai multe  dezavantaje când alergi: sunt prea înguste, vegetaţia te obliga ca în unele zone să te apleci mult (foarte aiurea când alergi) şi, cel mai periculos, au tot felul de dâmburi, scări şi pante pe care nu le-ai putea observa. Aşa se explică şi forţarea de ieri dimineaţă când nu am observat o denivelare si am lovit prea tare cu piciorul stâng. Urmarea o puteţi vedea mai jos şi se ascunde sub un bandaj elastic 🙂 Aşa că am ieşit pe carosabil. Cu faţa la maşini evident…

Şi dacă stau şi mă gândesc la trotuare, pot spune că sunt fericit de ceea ce mi se oferă în cartier, alte străzi fiind într-o situaţie mult mai gravă. Ar fi un subiect perfect pentru campania electorală în desfăşurare : )  Apropo de electorale, foarte buni candidaţii pe care i-am avut ieri în emisiunea de profil de la televiziune.  Am să revin cu comentarii despre oamenii pe care îi întâlnesc în campanie abia după 10 iunie. Asta să nu fiu acuzat că ţin cu unii sau cu alţii.

Share

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.