Bogdan Rosca

radio jurnalist

Doua motive pentru care apreciez Cluj Arena

Fratilor, dupa cum propbabil stiti,  eu unul nu am nici o treaba cu fotbalul autohton sau cu Liga lu’ Mitica, sau cum vreti voi sa-i ziceti. Ma ingretoseaza stirile sportive in care  se dezbat zicerile lui Gigi, masinile si pipitele nu-sh carui fotbalist incult…Nu zic ca refuz sportul asta in totalitate. Ma declar fan al Barcei, l-am indragit pe Zizu si mai am citiva pe care i-am admirat cind erau activi. Diego Forlan mi se pare un jucator extraordinar, spre exemplu…

Am criticat momentul si oportunitatea investitiei in Cluj Arena (vreo 44 de milioane de euro) mergind pe ideea ca mai degraba aveam nevoie de un spital regional de urgenta, vreo 15 gradinite s.am.d. Nu sariti cu contrargumente pentru ca nu o sa ma convingeti ca aveam nevoie de Arena asa cum avem nevoie de sali de sport in sate cu locuitori in virsta de 70+, care nu au canalizare, apa curenta sau chiar curent…

Dar, pe de alta parte ma simt bine cind vad lucarea finalizata.  Arata extraordinar si iata un prim motiv pentru care apreciez totusi investia.

Al doilea motiv este legat de asteptarile mele ca muzicienii de talie mondiala care veneau la Bucuresti sa prefere Clujul.

Avem un prim exemplu in acest sfirsit de saptamina: Scorpions si trupa pe care dansau parintii mei , Smokie. Nu sunt cele mai mari nume care puteau fi aduse la Cluj, dar e un inceput. Vom avea un concert cu doua formatii pe care nu speram sa le vedem vreodata  la Cluj.   Astept insa momentul in care Arena va intra in calculele trupelor actuale .

[facebook_ilike]

Share

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.