Bogdan Rosca

radio jurnalist

Felicitări Cristian Gog!

Tin să îl felicit pe Cristian Gog pentru câștigarea celei de-a doua ediții a  show-ului televizat Românii au Talent.

Mă bucur că acest concurs a fost câștigat de el. L-am cunoscut pe Mr Gog la o întâlnire din On în Off. Din păcate preocupările mele din off-line nu mi-au permis să fiu o prezență continuă în off-line-ul onlineri-lor clujeni, dar îi cam cunosc pe majoritatea. El este unul dintre ei.

Sigur, m-a bucurat faptul că a trecut cu bine de preselecții și de semifinale. Dar aveam rețineri că ar putea câștiga dat fiind faptul că în general show-urile proteviste se finalizau cu acordarea marelui premiu unui caz social sau unuia care nu avea prima șansă de câștig. Mă temeam că deși era favorit, socotelile de show-bussines ale celor din trustul Pro să nu-l scoată favorit pe unul ca ….Frone. Omul e o figură, dar e o caricatură. Să mă scuzați, dar n-are nici o legătură cu cântatul (vezi sau auzi frații din trio Zamfirescu). Și când am auzit-o pe Andra spunându-i lui Frone că toată lumea îl iubește, m-a luat cu amețeli. Dar, ea e din Turda și atâta poate. I-am dat rapid un mesaj pe twitter cu aluzii la pielea de găină. Eu nu-i iubesc pe Pepe , Oana Zăvoranu, Frone, Salam și alte mezeluri. Sunt niște  vedete de carton umflate de Pro și de sudiștii care cred că pentru a te afirma pe lumea asta trebuie să-ți cânte la nunta o gașcă de mezeluri cu două clase și ceafa lata. Bleahh!

Dar iată că de această dată clujeanul Gog a câștigat! O fi fost campania lui Dan Ciulea, o fi fost orice altceva, dar Cristi a câștigat. PE MERIT! E absolut ireal ce a făcut în acest show și pe undeva încep să mă tem de mentaliști 🙂  Așa ceva! Să-ți oprești inima și să pui in servietă în avans ceea ce au crezut cei trei membri ai juriului, e de neînchipuit.

Așadar nu-mi rămâne decât să îl felicit pentru acest premiu, câștigat pe bune. BRAVO MAESTRE !! (Aici vin aplauzele)

P.S. Ținând cont că nu am scris de ceva vreme pe blog, deși am trăit multe chestii ce puteau fi exploatate aici, recunosc că pentru acest post am fost influențat și covins telepatic să scriu de însuși  Cristian Gog. Putem noi ca oameni să ne împotrivim?

 

 

Share

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.