Bogdan Rosca

radio jurnalist

Frunza merge mai departe

“Rog forurile care gestionează fondurile pentru promovarea frunzei să încheie contracte cu toţi sportivii care ne vor reprezenta la olimpiadă şi deja sunt sportivi cunoscuţi cum ar fi Alina Dumitru, Camelia Potec, fetele din barca de opt de la canotaj, Marian Oprea şi, de ce nu, şi Constantina Diţă, care este ambasador în unele ţări din lume, şi nu în România, ca să îi cunoască o ţară întreagă să îi promovam aşa cum se cuvine. La Londra ne vom mândri cu ei, aşa cum ne mândrim şi cu Lucian Bute, Viorel Simion etc.”, a scris Monica Iagăr pe blogul lui Cătălin Tolontan.”

Am preluat acest text de pe realitatea.net unde citeam despre felul in care Monica Iagar raspunde comentariilor legate de plata unor prime de catre ministerul blond sportivilor in functie de rating.

Nu vreau sa fac si eu comentarii pe aceasta tema ci doar sa constat ca in ciuda mega circului pe care l-am facut si noi in blogosfera, preluat apoi si de presa, proiectul de promovare a frunzei merge mai departe. Nici o masura de sanctionare, nici o persoana raspunzatoare. Despre ce vorbim? Despre faptul ca unele autoritati isi vad de cheltuieli si interese chiar daca o tara intreaga (pe care ar trebui sa o serveasca) le spune ca au dat-o in bara!

[facebook_ilike]

Share

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.