Ginduri “de bine” pentru serviciile primariei

Ieri am fost sa-mi platesc impozitele locale.

La sediul vechii primarii de pe strada Motilor la ora 14.30 erau destul de multi oameni la coada. Cam 10-12 persoane la un giseu. Ma asez la rind la ghiseul numarul 10. Dupa vreo zece minute, tipul din fata mea se intoarce si spune. “Toti cei care sunteti in urma mea trebuie sa treceti la ghiseul numarul noua pentru ca doamna de la zece pleaca”. Facem toti un pas in lateral stinga si stam la noua. La ghiseul zece se  trage perdeluta:

Stam la ghiseul noua  vreo 30 de minute iar cind mai aveam doua persoane, doamna de la ghiseu se ridica si zice: “Va rog treceti la zece pentru ca eu inchid!” “Ce faci doamna ne tot muti ca pe vite?” se aude din Sala.” Acuma de la 10 la 9 si acuma inapoi? Ce tot faceti? Mai aveti juma de ora si parca vad ca ne trintiti perdeluta in nas!” Trebuie sa ma duc la baie, ce noi n-avem voie la o pauza? “Dupa care:

Sar si eu un pas lateral  dreapta unde revenise prima fugara. Intre timp in fata mea la giseul zece  erau alti sase  nou veniti asa ca ne punem dupa ei.  In trecere, apas nervos butonasul pentru nesatisfacator din fata ghiseului noua. Un tip cu ceva acte de inmatriculari auto, sare si el si ii da 1,2,3 nesatisfacatoare si nu se opreste citeva secunde bune din apasat. Beculetul rosu se aprinde doar de vreo trei ori. Asteptam toti sa sara naibii in aer giseul ala, dar n-a fost sa fie.

Dupa o ora si zece minute ajung sa platesc impozitele. Cu nervii intinsi la maximum dau si io bani la bugetul local ca sa-si poate face treaba domn’ Primar. Daniel Rus trece prin zona si ma asteapta sa bem un suc sa ma calmez.

Azi numai ginduri bune spre orasul asta de cinci stele si   serviciile publice in care babele de la ghiseu iti trag perdeluta-n fata sa faca pipi.

Share

2 comments found

    1. Pai poate n-ar mai pleca doamnele alea la pipi cind sala musteste de oameni sau si-ar gasii naibii un inlocuitor

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.