Bogdan Rosca

radio jurnalist

Il consolidam pe Zolty?

A doua zi dupa ce m-am intors din concediu m-a sunat fratele Groparu

M-a luat asa prin invaluire ca ce fac, ca alea, alea si m-a intrebat daca il ajut cu Zolty. Nu stiam nimic despre campania aceasta pentru ca in saptamina petrecuta in tara otomanilor m-am tinut deliberat la distanta de wi-fi-uri, net-uri, tweet-uri sau facebook-uri.

Pe scurt, incercam sa consolidam casa lui Zolty din Bogata, care are mare nevoie de niste lucrari pe care el nu si le poate permite.

Am reactionat imediat si l-am insarcinat   (telefonic, nu altfel) pe colegul Hurducash sa acopere campania din punct de vedere editorial pe Radio Cluj. A si fost acolo cu Groparu, facem si noi un interviu, doua,trei, dam si noi anunturi cu conturile in care puteti varsa un leu de zece ca sa consolidam casa unui blogger, care ne demonstreaza inca o data ca viata e o lupta si, la naiba!, trebuie sa te iei cu ea la trinta! Va invit sa descoperiti blogul lui Zolty din Bogata si sa-mi dati dreptate: www.zoltybogata.wordpress.com.

Ce puteti face? Foarte simplu:

-sa intrati pe site-ul lui Zolty si sa dati, cum am zis, un leu de zece prin Pay Pall

– puteti dona si in contul RO14INGB0000999900198927 al colegului domnului Groparu,  Attila Ilyes

daca aveti materiale de constructie necesare pentru consolidarea casei lui Zolty sau daca aveti o firmulita care poate face citeva ore de munca voluntara la Bogata  luati legatura cu Groparu

[facebook_ilike]

Share

2 comments found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.