Bogdan Rosca

radio jurnalist

Incepe Campionatul de Raliuri

Astazi incepe Campionatul National de Raliuri.

Merg la Brasov, unde se deschide in fiecare an aceasta competitie pentru a-mi lua doza de vapori de benzina (etanol) care mi-a lipsit in perioada dintre sezoane.

Sezonul se deschide cu lista aproape completa a numelor importante in Campionat. Bogdan Marisca a venit pe ultima suta de metri la Brasov, sezonul 2011 fiind marcat de incertitudine in ceea ce-l priveste. Daniel Ungur  revine la tractiunea integrala, Edwin Keleti trece la grupa mare cu noul Mitsubishi Lancer EVO X si abia astept sa vad masina asta la lucru. Lupta de la fosta grupa A se intensifica dupa ce Alex Filip s-a inscris cu un Renault Clio R3 iar Vlad Cosma va trebui sa-i faca fata cu un Citroen C2R2.

Ma bucur de faptul ca Gugu Graef va evolua pe un Porsche 911 si regret absenta Fordului Escort MK cu care Horatiu Ionescu Cristea ne incinta acum citiva ani la Brasov.

Daca in ceea ce priveste lupta la virf stim cam ce pt da pilotii nostri eu unul sunt foarte sensibil si la capitolul “noutati” in Campionat. Cum se misca debutantii si echipajele straine si care schimba an de an fotografia finala a competitiei.

Multe, multe asteptari mai ales ca merg acolo din mai multe  perspective: jurnalist, fan si  copilot  cu debut intirziat (asta pentru ca am participat la o singura cursa in calitate de sportiv alaturi de Jozsi Ferenti la Cluj unde am abandonat, si n-am mai reusit sa ne adunam sa participam si la alte etape in Campionat)

Pentru cei interesat pot sa urmareasca pe contul meu de tweeter informatii in timp real. Prima proba, superspeciala din centrul Brasovului astazi la ora 18,31.

[facebook_ilike]

Share

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.