Mindset

Cât de important este să ai  mindset-ul potrivit?

Cred  că pentru a avea succes trebuie să faci trei tipuri de angajamente-unul pentru tine, unul pentru cei din jur şi unul pentru succes.  Primul se referă la obiectivele şi ţintele personale care trebuie să plece de la ideea că uneori poţi greşi şi asta nu e o catastrofă. Tot aici intră şi respectul de sine văzut ca  o relaţie cu nevoile tale-să şti când trebuie să te odihneşti, să te relaxezi, să faci sport, să nu te laşi cucerit de stres.

Al doilea se referă la empatie. Să te preocupe problemele celor de lângă tine. Evident, într-o manieră constructivă care nu are legătură cu capra vecinului. Să accepţi că cei din echipa ta pot avea defecte, dar să le identifici  şi să le valorifici punctele forte.

Ei bine, al treilea angajament  se referă la acea atitudine care îţi permite să vezi mereu partea plină a paharului. Să-ţi creşti rezistenţa la frustrare şi să fi dispus să faci sacrificii pentru a-ţi atinge scopul.

Asta e în teorie. Cea mai  mare provocare este să pui în practică aceste lucruri într-o societate axată fundamental pe contra-performanţă, bârfă, invidie, prostie  şi…pile.

[facebook_ilike]

Share

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.