Bogdan Rosca

radio jurnalist

N-am nici o scuza!

Da stiu ca n-am nici o scuza pentru absentele indelungate de pe blog. Am fost la Paris la Disney Land acu o saptamina, iar cei care au intrat pe contul meu de Facebook au putut vedea citeva poze de acolo. O sa revin cu un post despre acesta experienta, care pe linga nivelul de entertainment pe care il aduce vizitatorilor (mii/zi) mi-a provocat si o criza de identitate cind m-am gindit la frumusica noastra tara si la frunzele doamnei Udrea…

Apoi n-am mai avut chef de nimic dupa ce am pierdut-o pe Cora. Catelusa de Dobermann a familiei in virsta de 13 ani a facut retroversie gastrica si s-a dus. Era ultimul catel al familiei dupa ce masculul de Dobermann ne-a parasit in 2004 iar acu doi ani maidanezul Flo a fost lovit de un speed-ist. Asa ca momentele astea in care am incercat sa-i explic fiului meu Luca de 4,8 ani unde-i “codita” ne-au cam scos din uz. Am aplicat strategia psihologica a stimulilor pozitivi in sensul ca i-am aratat citeva poze cu pui de Labrador Retriever. In vreo trei saptamini, daca totul merge bine, o sa o aducem acasa pe Tasha, care acum e la Medias in canisa familiei Maghiari. Simbata si duminica am cercetat piata de Labradori din tara cu ajutorul lui Andrei Timen, caruia ii multumesc pentru sprijin si evident de sfaturile bune.

Mi-am amintit cu aceasta ocazie de o mai veche pasiune a noastra, chinologia. Am dat peste anunturi de “canise false” am dat peste un tip care comercializeaza orice rasa de ciine ca te intrebi unde poate sa tina atitea animale. Am dat si peste nume grele in domeniul retrieverilor care insa au subjugat interesul chinologic celui comercial si a caror abordare m-a facut sa ma razgindesc. Adica, cum poti cere 500-600 de euro pe un pui de show si sa vorbesti cu “clientii” ca un mirlan? Acum o asteptam pe Tasha.

M-am mai ocupat putin si de raliuri ca doar vineri incepe Campionatul la Brasov. Ne ducem cu “the old boys” sa ne calmam sevrajul inter-sezon cu niste gaze de benzina de competitie.

Am tras si o gramada de ore de platou la TVR Cluj, cu invitati diversi care insa nu m-au facut sa am o reactie ce merita impartasita aici. Azi sper sa discutam chestii faine si cu ajutorul lui Ovidiu Blag care e asteptat in direct.

[facebook_ilike]

Share

1 comment found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.