Bogdan Rosca

radio jurnalist

No, is pa lista alba. Deocamdata!

Tocmai ce am vazut o fotografie a panoului cu bloggerii de la primaria Cluj-Napoca, postat acolo la initiativa lui Radu. (Foarte tare frate! )Mno acuma chiar tre sa-mi fac treaba si-n online de indata ce-s acolo si eu. Da’ daca tre sa scriem despre orasu’ nost tre sa scriem de bine sau de rele? Glumesc. Sa scriem pe bune, zic io.

Deci:

Aseara am realizat prima emisiune in direct din recent renovatul cinema Florin Piersic ( fosta Repci). Am discutat o ora si jumatate in direct pe TVR Cluj cu domn’ primar Sorin Apostu,seful RADEF Marius Iurascu si Sorin Dan, directorul festivalului Comedy Cluj.

Discutiile au fost cum au fost (remarc aprecierile putin exagerate ale dlui Iurascu la adresa primarului “cel mai bun primar din tara”, etc ) , platoul si el a dat bine pe sticla chiar daca a fost amenajat ad-hoc  printre muncitorii care isi stringeau sculele sau printre cateringii care puneau mesele si sculptau in gheata. N-a fost tocmai OK Tudor Giurgiu care desi ne-a promis ca intra in platou si era confirmat in desfasuratoare n-a mai venit. Nu-i suparare si e de inteles la cita treaba avea acolo.

Cel mai interesant a fost cum am reusit (imi place sa cred asta) sa ne adaptam din mers la situatia de acolo. Imediat am sa vizionez imprimarea de ieri seara, insa le multumesc de pe acum colegilor din TV CLUJ pentru cum au gestionat toate aspectele de la capitolul “neasteptat” care s-au facut simitite din plin  acolo.

Apoi, trebuie sa spun ca  a fost foarte emeotionant momentul in care Margelatu’ a aparut in fata cinematografului calare pe cal ( care nu era alb asa cum se anuntase 🙂 ) si si-a scos palaria in fata multimii.

Piersic video

Am mai remarcat ca cinematograful a fost refacut in 35 de zile ( nu-ti vine sa crezi ce s-a putut face in interior intr-un timp atit de scurt) si ca vom avea filme 3D la 15 lei in centru . Eu stiu ce inseamna preturile la filme pentru ca ma duc cu Luca in Iulius sau  Polus si daca punem  popcorn-ul si sucurile, scapam lejer de 60-70 de lei.

Una peste alta a fost una dintre cele mai inedite emisiuni pe care am facut-o. Multumesc daca v-ati uitat!

Share

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.