Nokia, I am sorry! You failed!

De patru zile nu am net acasa. Nu ca asta ar fi o tragedie, dar cind te obisnuiesti sa adormi cu Ipad-ul in brate rasfoind ziarele sau sa-ti verifici mail-urile dimineata devreme, lipsa bitilor pe firul oferit contra cost te cam enerveaza. Nu e vina provider-ului nici a bugg-urilor de la Windows ci a …..Tashei. Firul de la splitterul de telefon i-a trecut pe sub botic si ca un mic rechin ce se crede, l-a sectionat in vreo patru locuri.

Am stat pe net-ul pe care il am pe telefon de la Orange. Problema e ca nici asa nu am reusit sa-mi acopar nevoile de comunicare pentru ca posed cel mai incompetent telefon din lume. Un Nokia N8. Am fost mare fan al finlandezilor dar telefonul acesta imi scoate peri albi. Am fost posesor fericit  de Iphone 3, Iphone 3GS si Iphone4. Patruns insa de un virus trecator al schimbarii m-am aruncat pe acest N8 care face de ris toata munca de pe vremea cind Nokia era cel mai tare brand de pe piata. Instabil, tastura qwerty disponibila doar in landscape, aplicatii care se intrerup, mail-uri netrimise, and so on. Pastrez de back-up un E63 care cred e cel mai inalt nivel la care au putut ajunge finlandezii inainte sa se dea pe smartphoane.

Veci nu mai fac greseala asta. Symbian-ul e un esec total. Imi pare rau, dar asta e!

[facebook_ilike]

Share

4 comments found

  1. De-asta si renunta Nokia la el si trece pe Windows Phone. 🙂 Symbianul are mai multe minusuri decat plusuri, si asta de cand exista el. N8-ul are hardware excelent, dar nu te poti lupta su Symbianul. :-)))

  2. Toate noile telefoane au avut probleme la inceput. Nu inseamna ca tin cu Nokia. De-abia dupa update-uri succesive de soft telefonul a devenit utilizabil din toate punctele de vedere. Acum ca nimeni de la Nokia nu se mai ocupa de Symbian, N8 are o soarta foarte sumbra. E un Goliat cu picioare de lut.

  3. am avut un Nokia E 65 si eram de-a dreptul incantata de el. Ma bucur ca ne impartasesti opiniile despre N8 , pentru ca ma batea un gand sa iau si eu unul.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.