Bogdan Rosca

radio jurnalist

Notorietate vs. Imagine

Clujul a revenit iar pe prima pagina a agendei publice românești dupa ce Mr.Gog a câștigat marele trofeu la Românii au Talent. Se scrie de bine, dar mai mult de rău la adresa sa. Adică acum toți știu cum se fac acele trucuri. Sad 🙁

Și dacă stau să mă uit la evenimentele din ultima vreme, am apărut pe prima pagină a ziarelor destul de des. Înainte de Gog am rupt malul cu meciul U-CFR. N-am sărit să scriu aici despre acest meci, pentru că vă reamintesc nu sunt microbist. Și dată fiind evoluția meciurilor din Liga I, cred că nu pierd nimic.

În politică stăm pe prima pagină de la reținerea fostului primar. Apoi am revenit cu schimbarea primului-ministru când un alt fost primar a ieșit din scenă. Am rămas acolo atunci când alte personalități locale au preluat conducerea unor ministere importante în noul Guvern.

Cred că în general ajungem pe prima pagină cu chestiile care nu ne fac onoare, dar care ne cresc notorietatea. Veți spune că acesta e rolul presei și  că good news is no news. Corect! Dar, mă întreb dacă nu am putea puțin să ne schimbăm imaginea promovând pe agenda națională și subiectele care insistă mai mult pe partea faină a Clujului.

Simt că TIFF 2012 va fi un astfel de moment 🙂

 

Share

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.