Bogdan Rosca

radio jurnalist

Nu ma fac instalator

Daca ma las de presa sigur nu ma fac instalator.

Acum  doua zile am trecut pe la Baumax. Imi trebuia un furtun de dus pentru ca cel vechi s-a fisurat.   O chestie banala si care e usor de reparat. Nu treaba asta mi-a dat batai de cap. Convins de Luca am cumparat si un  capac de WC “de fite”. Costa nejustificat de mult , e greu, are  balamale solide metalice si al nostru are niste scoici si nisip alb incastrate in plastic transparent . Adica stai cu dosu’  pe un petic de plaja plastifiata si…meditezi.

Ei bine, montatul acestui capac mi-a luat vreo doua ore. Da, doua ore!! Doua ceasuri am stat cu capu-n WC incercind sa….dau jos vechiul capac. Un surub cu o piulita de 13 a ruginit si sa mor io ca am fost gata gata sa sparg WC-ul cu barosu’!  Noroc ca Luca  si Andreea s-au oferit sa m-ajute. Tine contra! Da vezi ca se-nvirte cu totul! Nu acolo, mai jos! Tata nu te enerva! Du-te ma de-aici!  Ua sa-mi bag…in el de surub “ #@%$^^%@$”. Calmeaza-te!

Si doua ore am tinut-o asa. Da pin la urma am izbandit!

Montatul propriu zis al noului capac  mi-a luat vreo cinci minute. Centrat frumos, bine strins si verificat. Inaugurat pret de un capitol.

Da ma jur ca data viitoare I will call the guy!

Share

2 comments found

  1. Mai există o variantă. Nu am vazut pe nimeni schimbând capacul la o latrină. Dă la comandă un cub din lemn cu gaură la mijlocul feţei superioare şi… ai budă pentru cel puţin 15 ani fără să mai schimbi nimic. Partea bună este că nici nu-ţi intră vreun instalator chipeş în casă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.