Nu ma fac instalator

Daca ma las de presa sigur nu ma fac instalator.

Acum  doua zile am trecut pe la Baumax. Imi trebuia un furtun de dus pentru ca cel vechi s-a fisurat.   O chestie banala si care e usor de reparat. Nu treaba asta mi-a dat batai de cap. Convins de Luca am cumparat si un  capac de WC “de fite”. Costa nejustificat de mult , e greu, are  balamale solide metalice si al nostru are niste scoici si nisip alb incastrate in plastic transparent . Adica stai cu dosu’  pe un petic de plaja plastifiata si…meditezi.

Ei bine, montatul acestui capac mi-a luat vreo doua ore. Da, doua ore!! Doua ceasuri am stat cu capu-n WC incercind sa….dau jos vechiul capac. Un surub cu o piulita de 13 a ruginit si sa mor io ca am fost gata gata sa sparg WC-ul cu barosu’!  Noroc ca Luca  si Andreea s-au oferit sa m-ajute. Tine contra! Da vezi ca se-nvirte cu totul! Nu acolo, mai jos! Tata nu te enerva! Du-te ma de-aici!  Ua sa-mi bag…in el de surub “ #@%$^^%@$”. Calmeaza-te!

Si doua ore am tinut-o asa. Da pin la urma am izbandit!

Montatul propriu zis al noului capac  mi-a luat vreo cinci minute. Centrat frumos, bine strins si verificat. Inaugurat pret de un capitol.

Da ma jur ca data viitoare I will call the guy!

Share

2 comments found

  1. Mai există o variantă. Nu am vazut pe nimeni schimbând capacul la o latrină. Dă la comandă un cub din lemn cu gaură la mijlocul feţei superioare şi… ai budă pentru cel puţin 15 ani fără să mai schimbi nimic. Partea bună este că nici nu-ţi intră vreun instalator chipeş în casă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.