Bogdan Rosca

radio jurnalist

Posesor firma de consultanta, caut pila-n Ministere

Ma uit la iRealitatea TV si constat  si eu ca dumneavoastra, cu mirare, cum ministrul Ioan Nelu Botis  mplea contul nevestii cu bani europeni. Am scris ceva mai demult despre cum functioneaza firmele de consultanta agreate politic si cum unii  invirt sute de mii de euro, apoi chiar milioane intr-o tara care nu reuseste sa absoarba fondurile disponibile la nivel european si in care programele de investitii nu merg daca nu trec prin filtrul “apropiatilor”

Va mai mirati? Credeti ca se va intimpla ceva notabil? Credeti ca va fi justitia in stare sa taie in carne vie si sa demonstreze coruptia? Vom avea parte de ceva circ pe iRealitatea si pe a treia Antena, poate omul  va pleca din minister, dar conturile umflate vor ramine bine mersi. Nu v-ati aranja si voi pe viata daca intr-un an doi ati pune la saltea citeva milioane de euro?

In Saptamina Mare am zis ca ma gandesc la cum pot sa fiu mai bun cu mine si cu ceilalti. Am impresia ca pe scena publica romaneasca acest gen de mesaje nu au nici o rezonanta si nu vor avea vreodata. Daca ma uit la televiziuni incep sa ma simt ca intr-un azil de nebuni. Asa ca imi vad de ale mele si o dau pe citit.

[facebook_ilike]

Share

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.