Bogdan Rosca

radio jurnalist

Prea mult in offline

Saptamina aceasta am fost asa de ocupat in off-line ca desi mi-am propus sa trec in fiecare zi pe aici, n-am reusit. Nu stiu cum reusesc altii, dar eu dupa 10-12 ore de munca nu mai am putere sa mai postez ,desi idei am pentru trei articole pe zi. E drept ca acasa incerc sa-mi vad de jobul de tatic (extenuant uneori)

Saptamina aceasta am lucrat vreo doua nopti pe un raport al carui dead-line  a venit dupa modelul “imi trebuie ieri”, am stat a treia noapte cu varu’ Raul la o bere (doua, trei..). Miercuri m-am bagat cu capul inainte intr-o transmisie de o ora si jumatate din holul noului cinematograf “Florin Piersic” (fosta Repci) renovat si pus la punct in 35 de zile. Azi Transilvania la Zi de la ora 17.00, miine antrenament la schi cu Luca….pina si acum cind scriu am facut o pauza de 20 de minute intrerupt de intilnirile pe care trebuie sa le am.

Aproape am ratat initiativa colegului de blogosfera groparu care azi a dezvelit la sediul primariei Cluj Napoca un afis cu bloggerii din Cluj. Am apucat sa dau si eu un mesaj pe Twitter…

De citeva saptamini amin o intilnire cu bloggeri prin funkybar. Nu ca m-ar fi invitat dar vreau sa-i cunosc si eu pe cei care-si fac traiul in on-line si se intilnesc la o limonada in funkybar.

Tin legatura insa cu Daniel Rus caruia ii multumesc pentru faptul ca ma tine la curent cu ce se mai intimpla prin blogosfera, la fel cum o face si colegul Marian Hurducas (racit bocna astazi).

Acuma, dupa ce iar am fost intrerupt timp de o ora sa scriu postul acesta   vin cu promisiunea ca in week-end o sa revin. Da’ am fost intrerupt in sensul fain, pentru ca tocmai am batut palma cu Ovidiu Ratiu si Vasile Cipcigan pentru un parteneriat pe expeditia lor pe McKinley, in Antarctica din mai 2011.

Share

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.