Bogdan Rosca

radio jurnalist

Prima zi…

Uuuf prima zi dupa concediu.

Si, desi am in plamini suflul unor actiuni si proiecte noi, constat ca toate-s noi si vechi is toate. Scandalurile politice fabricate curg pe posturile de stiri, publicitatea electorala mascata sta cumintica in paginile ziarelor, continutul “de umplutura” ne bintuie pe toti desi pare ca azi, odata cu inceperea scolii, suntem in fata unui nou start. Ramine sa vedem….

Singura chestiune care mi-a atras azi atentia e un comentariu, mai bine zis  o prelegere a unui editor de la BBC, Kevin Bakhurst despre cum a influentat social media activitatea din camera stirilor de la BBC. Iata de ce jurnalistii britanici folosesc twitter si facebook: stringerea de informatii (newsgathering), dialogul cu ascultatorii/cititorii (audience engagement) si autopromovare, platforma pentru continutul propriu (a platform for our content). Gasiti articolul aici.

Fiindca e luni am aminat o intilnire pe miine si una pe miercuri. Sa am timp sa ma gindesc la oferta colegilor de la TVR Cluj de a reveni pe post…o saptamina pe luna.

[facebook_ilike]

Share

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.