Bogdan Roşca

Vibe and Jazz

Primele chestii care mă pun pe gânduri în 2013

Bun regăsit in 2013!

Nu am mai scris nimic aici pentru că vă spun sincer sunt foarte încărcat de ceea ce mi s-a întâmplat în ultima vreme.  E adevărat am stat puţin şi în concediu pentru că aveam nevoie să mă rup după ce finalul de an m-a ţinut în studio… Oricum mergem mai departe şi îmi doresc un an mai bun decât cel care a trecut, un an foarte greu din perspectiva mea.

Acum, apropo de subiectul care a stârnit atâta vâlvă, le multumesc celor care mi-au trimis mesaje de încurajare şi sunt în continuare şocat de dezvăluirile făcute de presă. Aş putea comenta foarte mult pe aceste dezvăluiri dar eu sper ca autorităţile să-şi facă treaba şi să îşi dovedească nu numai abilităţile de autorizare ci şi pe cele de sancţiune dacă este cazul.

Am primit trei comentarii pe acest blog de la două persoane care cu siguranţă lucrează în acel centru. Nu le-am publicat pentru că erau semnate în fals. Adică numele erau într-un fel ,  adresa de mail în alt fel şi aceasta era oricum falsă. Mi se pare elementar să-ţi asumi ceea ce afirmi indiferent cine eşti. Pot doar să spun că am verificat şi IP-urile şi nu am dubii. Mai mult informaţiile din cele trei texte dovedeau clar că e vorba de persoane din interior. Ele nu răspundeau la întrebările ridicate de mine, ci mai degrabă s-au concentrat pe a calomnia şi denigra persoana mea şi a tatălui meu. Prin urmare SHIFT-DELETE sau ignore. Dar nu pot să nu remarc în ce societate deformată trăim. Contra-atacul este forma de răspuns la orice. Ai făcut o greşeală nu ţi-o asumi ci zici că clientul e prea pretenţios, că e chel, că are ochelari, că are burtă şi că sigur a copiat la extemporalul de geografie din clasa a VII-a…

Am fost şi la una dintre instituţiile pe care le-am sesizat referitor la acest caz şi am oferit lămuriri suplimentare. Pot să va reamintesc că există mai multe anchete pe rol pentru care eu îmi declar toată deschiderea şi de la care aştept răspunsuri oficiale.

Deocamdată asta e tot ce pot să vă spun.

Am însă nevoie să mă întorc şi la alte subiecte care mă preocupă şi revin sper cu mai multe articole pe acest blog in 2013.

 

 

 

 

Share

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.