Bogdan Rosca

radio jurnalist

Regionalia pe TVR3 cu @AdiHadean

Aseara am stat jumatate de ora in studioul TVR Cluj intr-o editie prescurata a emsiunii Transilvania la Zi. Am discutat cu liderul militarilor in rezerva si in retragere despre pensiile militarilor si cu liderul Sanitas Cluj despre protestele de miine din Bucuresti. N-am fost surprins de ceea ce spuneau invitatii petru ca intrebarea pe care am  formulat-o deja pe acest blog ramine in continuare fara raspuns. Ce face statul? Care e rolul statului daca nu se ocupa de armata, sanatate, educatie, ordine publica si investitii? Sa voteze Legi utile social si apoi sa spuna ca a gresit? Sa faca telepolitica?

Singura concluzie pe care pot sa o trag in acest moment este ca nimeni nu se straduieste sa formuleze un raspuns la aceasta intrebare. Miine avem miting mare (vom vedea cat de mare) in capitala. Asa, si? Chiar credeti ca motiunea va trece? Si daca da, nu va propune presedintele acelasi premier? Ne intoarcem la un deja vu in politica noastra care nu aduce castiguri decat, poate, Realitatii care va da iar in galbinare cu vreun news alert inventat ad hoc. Pina una alta noi pregatim pe miine subiectul zilei la Radio Cluj cu votul parlamentarilor clujeni la motiune.

Astazi de la ora 16.00 deschid seria emisiunilor Regionalia pe TVR3. Sincer, astept sa ne destindem intr-un format nou despre care nu vreau sa va dezvalui prea multe acum. Cert e ca il voi intilni personal pe @AdiHadean care astfel devine a doua persoana pe care o intilnesc, dupa ce o urmaream pe Twitter. Sunt curios daca aduce si o reteta de bogracsgulyas :). Daca nu o caut eu pe www.adihadean.ro Mai mult, sper ca discutiile piperate cu umor de Cornel Udrea sa  aduca atmosfera pe care o doresc intr-un spatiu de emisie de doua ore la TV

Share

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.