Sambata sustin NUCA Animal Welfare

Sambata merg sa sustin asociatia NUCA Animal Welfare in centrul Clujului. Iata invitatia pe care v-o adresez si voua:
Caini - Anunturi adoptii caini

 

NUCA Animal Welfare vă invită sâmbătă, 17 decembrie 2011 începând de la ora 11, în Piaţa Mihai Viteazu la primul miting clujean dedicat câinilor comunitari.

Vom cere autorităţilor să aplice o metodă eficientă de gestionare a populaţiei canine comunitare, ce presupune sterilizare, înregistrare şi stoparea abandonului, ceea ce va rezolva pe termen lung problema câinilor comunitari.
Rezumatul Proiectului de Management al populaţiei canine cu stăpân conceput de NUCA Animal Welfare este: microcipare înregistrată într-un registru de evidenţă oficial şi controlul reproducţiei canine prin sterilizarea femelelor fără valoare chinologică în alternanţă cu supravegherea bianuală.

Cât costă punerea în aplicare a acestui proiect? Mai puţin decât un „sezon” de eutanasieri. Dar termenul corect nu este „cost”, ci  „investiţie”. Costul e o cheltuială nerecuperabilă şi în cazul eutanasiei, infinită.

Investiţia în soluţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi pe care NUCA Animal Welfare doreşte să o implementeze la Cluj este o cheltuială recuperabilă, are ca rezultat dispariţia definitivă a maidanezilor şi nu în ultimul rând aduce profit bugetului local (din cotizaţii anuale de înregistrare, taxe de supraveghere a femelelor nesterilizate, sancţionarea abandonurilor).

Cu toţii ne dorim acelaşi lucru: SĂ NU MAI FIE CÂINI PE STRADĂ!

Vă aşteptăm alături de noi, iar pentru orice informaţii vizitaţi pagina noastră de Facebook

[facebook_ilike]

Share

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.