Bogdan Rosca

radio jurnalist

Umor ardelenesc

Nu-mi sta in fire sa fiu cinic, dar de data aceasta nu ma pot abtine.

Am primit un comunicat de presa despre deschiderea in cadrul Polus Center a unui punct de prim ajutor pentru vizitatorii care ar putea avea o urgenta cardiaca. Dincolo de faptul ca e o investitie de 10000 de lei asigurata prin donatii, oamneii de la p.r. care au trimis anuntul nu au fost prea inspirati.

Cind l-am citit imediat, adica instantaneu a inflorit in mintea mea un scenariu de banc, tipic ardelenesc.

Adica daca mergi la Polus, ai toate sansele sa faci un infarct. Fie ca obosesti sa tot pedalezi de la un magazin la altul, fie din cauza preturilor, fie cind iti spune sotia/prietena citi bani mai sunt (nu mai sunt) pe card . Confruntati cu astfel de situatii administratorii au hotarit sa faca rost de aparatura de resuscitare.

Da ma stiu ca e o chestie serioasa si ca daca se intimpla o astfel de nenorocire cind esti #lamall ambulantele de pe strada Horea ajung mai greu( mai ales in week-end), dar felul cum a fost pusa informatia pe pagina mi-a stirnit reactia asta cinica.

Si ca sa nu fiu circotas degeaba, eu m-as fi limitat la anuntarea deschiderii unui punct de prim ajutor dotat cu aparatura in valoare de 10000 de lei, urmind ca domnii jurnalisti sa gaseasca solutia pentru a descrie ce si cum daca tot i-ati invitat la o conferinta de presa.

[facebook_ilike]

 

Share

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.