Bogdan Rosca

radio jurnalist

Un nou film romanesc se lanseaza si la Cluj

Actorii și realizatorii comediei romantice Minte-mă frumos vor susține un turneu de promovare a filmului, urmând a se întâlni cu publicul în cinematografele Cinema City din Timișoara și Arad (Galleria), pe 20 octombrie, iar pe 21 octombrie în Cluj.
Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu și Marius Damian vor fi însoțiți în această deplasare de regizorul Iura Luncaşu si producătorul Ducu Ion, urmând să răspundă întrebărilor publicului și să semneze autografe.
Cu un scenariu semnat de Adrian Lustig, Minte-mă frumos este regizat de Iura Luncaşu, iar în rolurile principale îi aduce pe: Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian, Antoaneta Zaharia și Loredana Groza.

Minte-mă frumos spune povestea a doi tipi simpatici din Bucureşti, care duc o viaţă cât se poate de neobișnuită… Dani (Andi Vasluianu) e part-time furnizor de servicii IT și part-time gigolo, iar Toni (Marius Damian) e full-time… hacker iscusit care își înșeală partenerul de viață – computerul – cu o tipă cunoscută pe Internet,  Oana (Antoaneta Zaharia). Dana (Diana Dumitrescu) și Oana, ucenice cofetare și colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuală, sucește capetele bărbaților oriunde apare, pe când Oana iubește foarte mult prăjiturile, de unde și formele mai rotunjoare. Şi cum era de așteptat, când discuțiile lungi pe chat nu pot rămâne veșnic virtuale, Toni și Oana își dau întâlnire față-n față. Dar există o problemă majoră: Toni nu seamănă deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la întâlnire în locul lui. Dar oare la întâlnire se prezinta chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?
Din 19 octombrie, comedia romantică Minte-mă frumos, o producție MediaPro Pictures va fi distribuită în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Glendale Cotroceni, Lotus (Oradea), Cortina (Oradea), Odeon Cineplex (Oradea), Grand Mall (Satu-Mare), Cinema ,,Eugen Ionescu” (Slatina), Cityplex (Constanța si Brașov), Patria (Craiova), Premiera (Ploiești), Arta (Târgu-Mureș), precum și în rețeaua Cinema City.

Share

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.