Bogdan Rosca

radio jurnalist

“….-uti” birocratia si adeverinta ta de tara

Nici macar nu am iesit din birou, ca ma doare deja capul din cauza schimbarii permisului de conducere expirat si retinut de un zelos domnu’ Agent Principal Politist in uniforma in ajunul Pastelui.

Am primit informatiile cu ceea ce am nevoie pentru a schimba actul respectiv si cea mai mare piatra de incercare e lista avizelor medicale. In primul rind imi trebuie o adeverinta de la medicul de familie cum ca nu figurez in evidente cu boli psihice cronice. Uau! Ce bine ca nu figurez! Da de ce numa cronice? Ca daca ma uit la televizor constat ca strazile ar trebui sa fie goale. Poate de aceea politicineii au soferi personali… No. O caut pe tanti doctor sa-mi dea hirtia aia. Dupa aceea ma duc la o Policlinica Privata sa fac examenele respective. Pont: pe pagina prefecturii Cluj veti gasi o lista cu unitatile sanitare care cica au voie sa elibereze astfel de documente, dar NU E BUNA!!! In afara de Policlinicile mari nici un alt cabinet/policlinica/spital/camera de consultatii din lista respectiva nu face examene medicale pentru schimbarea documentului! Ba mai mult daca apelati numarul de telefon al cabinetului Artrimed va raspunde primaria din ceva comuna, cu textul “internetul ne mai joaca feste, sunati la …”.

Legalitatea asta costa mult in Romanica ase ca nu ma mir ca ilegalitatea e mai usor de suportat si imbratisat.

Te pup MAH domnu’ Politist, te pup mah! Si toata comuna ta de Tarnaveni pe care o pazesti cu strasnicie.! Ti Pup mah! Si pe voi mah birocratilor!

[facebook_ilike]

Share

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.