Vind focoase de racheta la 6kg/buc

Presa din Rusia ride de noi in cazul focoaselor care au fost furate si gasite la fier vechi. ideea generala e ca daca americanii isi vor monta instalatiile militare in Romania ele vor deveni tinta rromilor (la care n-avem voie sa le spunem tigani…) care fura si vind fier vechi.

Daca ati citit vreun roman din seria SAS va este absolut clar ca in cercurile de spionaj si teroriste din lume suntem de ris. Bai rid astia si cu c**ul de noi. Si autoate motivele sa o faca. Ia aruncati o privire la urmatorul tablou: Romania tara NATO si membra cu drepturi depline a Uniunii Europene. Un transport special (ba asta cu armament e de 1000 de ori mai special decit cel cu sticle cu jinars si caltabosi ministeriali!) pleaca la export. Mecanicul se opreste sa vinda “economia” (aia de au statii de emisie receptie pe Mertane stiu ce inseamna). Citiva haiduci de fier vechi sar in tren (pe sub nasul unei paze qvasi-inexistente) si arunca jos patru lazi cu focoase (nu blonde sau brune! ) ci de racheta.

Cum dumnezeu sa nu rizi daca lucrezi in cladirea in care isi facea veacul James Bond sau spionii din SAS? Astia isi rup acum cartile de munca pentru ca nu mai e nevoie de special training si special forces ca sa faci rost de niste focoase de racheta! Trebuie doar sa vorbesti cu baietii din Chitila ca ti le dau ei jos din tren/avion/camion sau …caruta.

Si toate aste se intimpla dragilor, pentru ca toti cei care conduc ceva in tara asta sunt o gasca imensa de habarnisti si nepriceputi!

[facebook_ilike]

 

Share

1 comment found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.